FAQs

Kan ik orders rechtstreeks naar mijn klanten laten versturen?

Ja dat kan!In het bestelportaal heeft elk bedrijf zijn eigen adressenboek. Hierin kunnen adressen toegevoegd worden van eindklanten. Bij het plaatsen van een order kun je het gewenste afleveradres selecteren.Ook is het mogelijk om direct een eigen pakbon te uploaden die met de producten meegestuurd wordt.

Wat zijn de minimale en maximale formaten voor Bedrukt Aluminium?

Via het bestelportaal is de maximale afmeting van een product: 970x970mmDe minimale formaten zijn afhankelijk van het oppervlak. Een product moet minimaal 400mm2 in oppervlakte zijn.De minimale afmeting voor de hoogte of breedte is 10mm, een product kan dus 40x10mm zijn, maar ook 20x20mm. Het maximale formaat wat wij kunnen produceren is echter groter, namelijk: …

Wat zijn de minimale en maximale formaten voor Bedrukt Aluminium? Lees verder »

Hoe bereid ik bestanden voor die ik wil uploaden?

Afhankelijk van het geselecteerde product gelden bepaalde regels voor het opmaken van de bestanden die je wilt uploaden in het bestelportaal.Uitgebreide informatie over het opmaken van de bestanden vind je op onze website onder de noemer “Aanleverspecificaties”. Ook kun je daar een stalenbibliotheek voor Adobe Illustrator downloaden waar alle benodigde steunkleuren in staan.

Hoe krijg ik toegang tot het bestelportaal?

Om toegang te krijgen tot ons online bestelportaal ‘Mijn Repos’ moeten wij een account aanmaken. Als je graag via ons portaal wilt bestellen, neem dan contact met ons op via de button contact.

Scroll naar boven
Scroll naar top