Zelfklevend maken • Repos Graveer en Freestechniek

Zelfklevend maken

Dubbelzijdige kleeflaag

Wilt u een product voorzien van een kleef laag? Zodat deze gemakkelijk te bevestigen is? Dat kunnen we voor u verzorgen.

Vrijwel alle vlakke producten kunnen wij voorzien van zelfklevende tape. Doordat de tapes d.m.v. lasertechniek gesneden worden is elke vorm uitvoerbaar. Ideaal voor o.a. nummer labels, symboolplaatjes en deurbordjes. Ook kunt u bij ons alleen de kleef laag bestellen voor uw eigen producten. Deze leveren we zowel los als op vel.

3M467 tape

Zeer sterke industriële lijmlaag zonder drager, met uitstekende resistentie tegen hoge temperaturen, vocht en oplosmiddelen.
Veel gebruikte tapesoort in de naamplaatindustrie.

3M468 tape

Qua specificaties identiek aan 3M467, met als verschil de lijmlaag dikte. Hierdoor is deze variant tevens geschikt voor oppervlakten die licht oneffen of licht poreus zijn.

Foamtapestroken

Foamtape bestaat uit een flexibele dikke schuimdrager met aan weerszijden een sterke lijmlaag. Hierdoor is foamtape zeer geschikt voor toepassingen op ruwe ondergronden. Uiteraard ook geschikt voor vlakke ondergronden. Wordt vaak gebruikt achter muur- en deurbordjes zoals symboolplaatjes, kamer-benaming en beletbordjes.

Scroll naar boven